FAQ FC EINDHOVEN

Nee,

Op dit moment is dit niet verplicht. Dit kan als we eventueel promoveren wel veranderen.

Ja,

Registreren is verplicht voor iedereen. Seizoenkaarthouders krijgen een inlogcode toegestuurd zodat ze op basis van hun clubkaart een kaart voor wedstrijd en busreis kunnen bestellen. Personen zonder seizoenkaart kunnen een account aanmaken onder het kopje, ik heb geen seizoenkaart.

Ja,

Seizoenkaarthouders kunnen eerder een e-ticket voor een uitwedstrijd (incl. busreis) kopen dan niet seizoenkaarthouders. Seizoenkaarthouders betalen tevens een goedkopere prijs.

Ja,

Op basis van een e-ticket kunt u deelnemen aan de busreis, kunt u geen e-ticket overleggen dan kunt u ook niet deelnemen. Personen die inloggen als zijnde geen seizoenkaarthouder dienen tevens een ID bewijs te overleggen, zodat wij kunnen controleren dat ook de juiste personen instappen.

Ja,

Bier en frisdrank kun u kopen voor € 1,- per blikje. Eigen meegebrachte drank is verboden tijdens busreis/wedstrijd. EindhoFAN kan tevens besluiten dat wanneer er misbruik word gemaakt van drankverkoop dat de verkoop per direct wordt gestopt.

U dient zicht te melden in het Supportershome van het Jan Louwers Stadion. Graag bij drukke wedstrijden een half uur voor vertrek. Medewerkers van FC Eindhoven controleren daar uw e-ticket en ID. Als alle gegevens compleet zijn, ontvangt u een toegangsbewijs voor de desbetreffende wedstrijd.

Dat ligt eraan,

Seizoenkaarthouders, kunnen 1 kaart aanschaffen. Wil men een extra kaart bestellen dan dient die desbetreffende persoon in te loggen als niet seizoenkaarthouder. Mensen die geen seizoenkaart hebben kunnen ook maximaal 1 kaart per account bestellen.

Nee,

In principe niet, want op basis van inschrijvingen worden er bussen besteld.

Bij uitzonderlijke situaties kan EindhoFAN besluiten om de inschrijving te annuleren en geld terug te storten.

Je kan op 2 manieren betalen:

  1. De makkelijkste manier via Ideal, je kan dan betalen via je eigen bank, online.
  2. Via een overschrijving, je moet dan het geld overmaken naar FC Eindhoven, rabobank NL41RABO0135761778. Vergeet niet je bestelnummer erbij te zetten. Als wij de betaling ontvangen hebben dan ontvangt u de bestelde e-tickets.